lauantai 4. toukokuuta 2013

Viikot vierähtelee


Ensimmäinen kokonainen viikko on nyt vierähtäny täällä juikan luvatussa maassa. Maanantaista torstaihin treenasin kahesti päivässä ja perjantaina treenasin kerran, mutta otin useamman erän sparria kuin muissa treeneissä. Alko jo torstaina olee vähän puuduksissa ni päätin että kuuntelen kerranki kroppaa ja skippaan perjantaina toiset treenit mikä näin jälkikäteen ajateltuna oli oikea päätös. On sen verran paikat saanu kolhujakin tässä viikon mittaan et lauantai ja sunnuntai menee treenien suhteen palautellessa.

Jiu jitsun jälkeen parasta ajanvietettä
Tosiaan pikku hiljaa täällä on muodostunu sellanen sopiva rutiini päiville joka alkaa reilulla aamupalalla jossain 9:30 tienoilla ja jatkuu aamu treeneillä n.11-13. Oon venytelly todella paljon treenien jälkeen et paikat pysyis treenikunnossa ja oon ennen kaikkea keskittyny tonne lantion seudulle ettei mun ylisuuret nivuslihakset vaan täällä ollessa tekis taas tepposia. Venyttelyjen ja suihkun jälkeen oon yleensä safkannu salin vieressä Petiscao nimisessä lafkassa lihaa, riisiä, papuja ja salaattia. Juoman kanssa kustantaa about 7€ mikä ei oo musta yhtään paha. Lounaan jälkeen yleensä pienet nokoset kämpillä ja frendien ja Sarin kanssa chättäilyä ja sit taas iltapäivällä / illalla uudet jumpat joko 17 tai 18:30. Uudet venyttelyt ja suihkut ja sit iltapalan kautta kämpille chillaa joko surffaillen tai viime päivinä lukien Justin Croninin - "The Passage" kirjaa. Iltapalana oon yleensä nauttinu acain ja americano leivän joko St. Etiennessä tai Esquina do Acaissa jotka molemmat on kans ihan salin kulmilla. Yhtenä iltana poikkesin kuviosta ku Tonho pyys mua sen kaa iltatreenien jälkeen Frootyyn mehulle. Vedin ison acai-banaani-mansikka mehun, ison acain ja päälle vielä pari isoo lämmintä leipää. Oli hiukka paha olo sen jälkeen ja viel seuraava aamunaki. Treenitki meni iha vituiks. Hah.

Treenit ylipäätään on lähteny rullaa pikkasen paremmin. Melkeen vois sanoo et joka päivä jaksaa yhen erän painii paremmin. Sinäänsä ihan hyvin ku melkeen nollista lähettiin kondiksen suhteen ja nyt jaksaa jo 3-5 kohtuu kovaa erää vetää. Dempanki kaa pääsin uudestaan painii enkä tällä kertaa ollu kuollu jo valmiiksi ni meni heti paremmin. Saatiin varmasti molemmat enemmän irti siitä tällä kertaa. Viimeks ku oli iha yhteen maaliin.
St. Etiennen "Americano"
Eilen illalla käytiin vanhan kaverin Ricardon (jonka luona asuin 2006) ja sen daamin kanssa tsiigailee Iron Man 3. Oli mun ensimmäinen IMAX -kokemus ja olin kyl vaikuttunu. Tykkäsin leffasta kovasti ja varmasti osittain visuaalisen ja äänentoistolisen annin takia. Hyvää äksöniä, sai nauraa paljon ja mukana oli hyviä ylläreitäkin. Ja Marvel leffoille uskollisena lopputekstien jälkeenkin oli vielä pieni maistiainen mukana. Tänään ois tarkotus lähtee illalla muutaman salin kundin kaa sellasiin "katubileisiin". Ne on sellaset markkina tyyliset kyläjuhlahenkiset juhlat missä saa halvalla hyvää ruokaa ja juomaa. Nää pirskeet on jossain "Italialaisella" kulmakunnalla niin ruoka on kuulemma täten Italialaista. Sao Paulolaiset tuntien ni luvassa on kulinaristinen täysosuma ja itseni tuntien mitä luultavammin ähky. Juomishommat ajattelin jättää muille. Sunnuntaina ollaan lounastamassa Silvion perheen kanssa All-you-can-eat-ribs mestassa "Costelaria":ssa. Sunnuntailounaan kylkiä on alettu kuulemma työstämään jo torstaina joten suussa sulava lounaskokemus on varmasti luvassa!

Ens viikko jatkuu samalla kaavalla kuin tämäkin. Fiiliksen mukaan yritän lisätä viikkoon 1-2 treeniä ja kaikki tietty lajia kun tänne asti ollaan tultu. Palaillaan asiaan ens viikolla (ellei läppäristä ehdi loppua akku ennen sitä :)) Tossa vielä alla vähän paikallista hoppia niille ketä kiinnostaa. Pumpun nimi on Cone Crew Diretoria!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti