tiistai 28. toukokuuta 2013

Toisen etapin the end

Meika turistina
Lauantaina oli Brasan lahialueen yhteistreenit ja tuliki taas jumppailtua reilulla kadella. Eka painettiin 45min guardirinkia ja siihen paalle 5 eraa painia. Oon joutunu jo vahan syomaan buranaa ku on paikat ollu vahan klesana mut onneks naa oli viikon vikat treenit ja paasi vahan lepailemaan.

Michael vei meidat illalla stadiin ja pakko myontaa et oli kylla todella makee kaupunki. En oo koskaan kayny New Yorkissa mut Chicago naytti JUST silta milta oon kuvitellu nykin nayttavan mut paljon siistimpana. Ei mitaan roskaa eika paskaa missaan. Kaytiin safkaa pitkan kaavan mukaan jossain hipster-henkisessa raflassa - oisko ollu Gilt bar. Alkupalat oli torkeen hyvia mut paaruoka oli vahan plaah. Kupu ravittuna oli kuitenki hyva puskea sit Playbook:iin kattelee UFC 160 livena telkusta. Join jopa pari virallista ufc olutta! Huomas siina co-main eventin kohdalla et on ollu aika rankka viikko kun ei meinannu pysyy simmut auki. Heti ku Brown Pride oli tiputtanu Isojalan ni Mike lahti heittaa meita himaan. Silla ois ollu meille jotku tosi kivat high school bileet mihin se yritti ylipuhuu meita mut pysyttiin kovana ku on kisat tulossa (ja ma olin ihan sippi). "Aaaaw fucking Worlds" totes Mike ja lahti heittaa meita himaan. Aamulla ku herattiin ni se ei ollu vielakaan tllu kotiin :)

Sunnuntaina oltiin kyl niin pots lojo ku olla ja voi. Luettiin, katottiin leffoja ja kaytiin safkaa. Siin oli koko paivan ohjelma. Sykkeet nousi eniten ku yritin syoda kokonaan Cheesecake Factoryn chicken ceasar salaatin siina kuitenkaan onnistumatta. Ma tiesin jo illalla nukkumaan mennessa et huomisista treeneista tulis vaikeet koska se mita teet tanaan ni sun kroppa valmistautuu siten huomiselle. Pienta shokkihoitoa kropalle.

Tanaan eli maanantaina nailla kulmilla vietetaan Memorial Day:ta joka on tallane sotaveteraanien ja sodissa menehtyneiden muistopaiva. Meille se tarkotti sita et iltatreenit oli peruttu joten aamutreenit oli meidan vikat jumpat taalla. Treeneissa oli yllattavan paljon vakea ja saatiin hyvat treenit aikaseks. Vaikka oltiin eilisen jaljilta vahan tahmeessa kondiksessa niin kunnialla vedettiin naaki treenit lapi. Kun paasin autoon istuu ni vedin siella spontaanit huutotuuletukset ku oli niin hyva fiilis neljan viikon raakin lapiviemisen jalkeen. Mike ja Joonas katto et nyt toi jatka sekos.

Memorial Day perinteisiin kuuluu grillaaminen ja meidatkin oli kutsutta Miken sedan Joe:n himaan syomaan. Oli kulkaas niin Jenkki meininkia mut oli kyl ihan torkeen siistia paasta mukaan tollaseen sukujuhlaan. Siella tais olla nelja sukupolvea Chicagon italiaanoja paikalla ja grilli koreena makkarasta ja hampurilaisista tietty! Naiset haaras keittiossa ja Joe grillimestarina. Muut miehet istu ruokapoydan aaressa juomassa kaljaa ja syomassa kaikkia herkkuja mita oli tehty valmiiksi jo aamulla tai tuoreena grillista. Mahtava kokemus ja upeeta porukkaa!

Viimesen illan kunniaksi katotaan Miken ja Melissan kanssa Hajyt elokuva et ne saa vahan ideaa siita miks me ollaan tallasia juroja maalaisia. Mike lahti just hakee meille Amicista safkaa ni syodaan samalla ku katellaan leffaa. Aamulla sitte oliski lahto Kaliforniaan missa VIHDOINKI treffaan Sarin ja loput meidan poppoosta. Toinen etappi alkaa olemaan taputeltu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti