lauantai 25. toukokuuta 2013

Toisen etapin loppupaa haamottaa

Viikko on menny taalla Chicagossa ku siivilla. Mun on joka paiva ollu tarkotus paivitella vahan tekimisia tanne mut jotenki paivat on vaa karkaillu enka oo saanu aikaseks...

Ulkotreenit Compridon tyyliin
Niin siina sit kavi etta ei me perjantaina mihkaa ulos jaksettu lahtee - ja hyva niin. Lauantaina kun oli Brasan lahialueen salien yhteisharjotukset ja jengia oli todella mukavasti paikan paalla. Auringon paahteen alla oli kohtis raskasta painii ja treenit oli tosi kovat mut niistakin selvittiin ja oli tosi mukava kokemus! Nyt alkaa vahan olee kroppa palautunu matkustamisesta ja sopeutunu erilaiseen ilmastoon. Ekat paivat ku oli tosi tosi tosi raskaita ja sippailin ihan totaalisesti treeneissa (mika tuntu vahan oudolta ku ei mun niin huonossa kunnossa kuitenkaa pitais olla vaikka huonossa oonki) mut jo naissa Brasatreeneissa kulki homma huomattavasti sujuvammin ja alkuviikosta vielakin paremmin.

Lahtokohtasesti oon yrittany jumppaa sen kaks kertaa paivassa mut vahitellen alkaa tan neljan viikon treeniputken jalkeen olee kroppa niin vasyny etta ei ihan oo joka paiva jaksanu. Ei enaa palaudu treeneista ihan samalla lailla kun kakskymppisena :)

Joonas lensi mun seuraks Helsingista tanne keskiviikkona ja ollaan kimpassa kayty treenailemassa. On kyl kiva ku on joku messissa kenen kanssa voi jauhaa tekniikkaa ja kayda syomassa Yogli Moglissa Frozen Yogurtia.

Tassa on niin paljon tapahtunu kaikkea ja niin kauan ehtiny kulua edellisesta paivityksesta etten oikeen osaa ees kirjottaa mitaan. Mut sanotaan vaa et ollaan viihdytty ja hyvilla fiiliksilla mennaan. Huomenna viela Brasatreenit sit sunnuntai vapaa. Maanantaina sit vikat kovat jumpat aamupaivalla minka jalkeen kone on viritetty huippukuntoon! Tiistaina ois sit lento Losiin missa kisat pidetaan. Siella sit treffataan loppu GB:n porukka ja tietty Samse joka lentaa tiistaina mun seuraks tanne Ameriikan maalle. Wuhuuuu!!

Yritan paivitella jotain jos jotain erikoista tapahtuu! Alla viela kuva mun tiistain iltapalasta :)

Pannukakkuja Yankee style!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti