tiistai 2. huhtikuuta 2013

Keväthuollon väliaikatiedot ja epämiellyttävät yllätykset

Siellä se nyt menee. Niin siis se lentokone, minkä kyydissä mun piti olla. Ei tullut pieneen mieleenkään, että edelliseen viestiin olis pitäny lisää D -kohta "kun kaikki menee vituiksi".


Niin siinä sitten tosiaan kävi, että keväthuolto ei mennyt ihan niin kuin olin suunnitellut ja tyrää ei saatukaan torstain leikkauksessa korjattua. Lekuri ku availi meikän, niin sieltä oliki löytyny jotain, mitä siel ei ois pitäny olla ja oli vielä niin v-mäisessä kohtaa, ettei tyrääkää saa korjattua ennen kuin se jokin on selvitetty ja hoidettu pois päiväjärjestyksestä. Sitä oli parikin lääkäriä ollu ihmettelemässä ja kumpikaan ei ole kuulemma koskaan nähneet mitään vastaavaa. Joten tässä sitä sit ollaan jännän äärellä, et mitähän mulla siellä oikeen on. Oma lempparivaihtoehto on ylivoimasesti kaksoisveli. Toinen lemppari on pepsimaxin litkimisestä johtuva aspartaamikertymä! Mut keskiviikkona on sit magneetti jossa toivottavasti selvii niinku jotain todellista.

Johtuen nyt siitä, että tota tyrää ei saatu hoidettua ja et sieltä löyty joku kiva bonari, niin jouduttiin lykkäämään mun lähtöä tonne reissuun. Saatiin siirrettyy mun lähtöä kolmella viikolla eli uus lähtöpäivä ois sit 23. huhtikuuta. Katotaan nyt että saadaanko kaikki hommat hoidettua tässä kolmen viikon aikana, kun tässä kohtaa pitää vielä siirtyä yksityiseltä tonne julkiselle puolelle, kun ei perse kestä näin montaa leikkausta ja kaiken maailman kuvauksien maksua. Se jää nähtäväksi. Vaikka pääsisinkin vielä lähtee tonne reissuun, niin sen luonne tulee muuttumaan aikalailla suunnitellusta lähemmäs tollasta perinteistä turistireissua. Ruokaa, juomaa, siistejä mestoja ja hyvällä tuurilla kevyttä harjoittelua. Lähipäivät kertoo paljon, että mitä tuleman pitää. Joka tapauksessa ne MM-kisat menee meikäläisellä tällä kertaa katsomon puolella. Palaillaan blogin tiimoilta astialle lähempänä tuota 23.4. kun matkablogihan tää oli.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti